понеділок, 14 березня 2016 р.

Семінар вчителів фізики


2 березня 2016 року на базі Комишнянської ЗОШ І – ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів фізики.


Шанованих гостей люб’язно зустрічали дирекція школи та творча група учнів, які представили навчальний заклад, його ритм та стиль життя.
В ході семінару вчителі району мали змогу ознайомитися з досвідом роботи вчителя фізики Кожукало О.В., який провів урок у 8 класі «Тепловий стан тіла. Температура тіла».


На уроці панувала доброзичлива атмосфера. Помітно, що вчитель багато уваги приділяє мотивації учнів: діти вели пошукову роботу, виявляли бажання виконувати випереджувальне домашнє завдання, досліди, повідомлення. Олександр Васильович вдало активізує пізнавальну діяльність учнів: використовує ІКТ супровід, організовує самостійну роботу з підготовки додаткового матеріалу до уроку, спонукає до дослідницької роботи, вчить учитися самостійно, демонструє глибокі знання з предмета. Урок відповідає програмі, правильно визначені та розв’язані навчальні, виховні та розвиваючі завдання, уміло акцентовано увагу учнів на вивченні головного на уроці, організовано роботу з формування основних умінь, навичок, інтересів учнів.

Учитель навчає дітей реально оцінювати себе та свою роботу, підбивати підсумки та виділяти головне.

Немає коментарів:

Дописати коментар